Gaois

Cóip statach de shonraí a easpórtáiltear ó IATE ó am go chéile atá sa chnuasach seo. Níor cheart glacadh leis gurb ionann i gcónaí an t-eolas a thugtar faoi iontráil anseo agus a bhfuil sa leagan reatha den iontráil ar IATE. Is féidir an leagan reatha sin a cheadú ach cliceáil ar an nasc atá ar thaobh na láimhe deise ag barr gach iontrála. Breis eolais »

1 toradh

  1. AGRI-FOODSTUFFS|animal product|animal product
    circeoil Tagairt Faomhadh an téarma seo mar chuid de Thionscadal Lex
    ga
    Comhthéacs 'Circeoil phróiseáilte, ina bhfuil 25 % nó níos mó ach níos lú ná 57 % d’éineoil nó de scairteach de réir meáchain...' Tagairt Rialachán (AE) 2019/216 maidir le cuótaí rátaí taraife a áirítear i sceideal EDT an Aontais a chionroinnt tar éis tharraingt siar na Ríochta Aontaithe ón Aontas, agus lena leasaítear Rialachán (CE) Uimh. 32/2000 ón gComhairle, CELEX:32019R0216/GA
    sicín Tagairt Faomhadh an téarma seo mar chuid de Thionscadal Lex
    ga
    Comhthéacs '... i gcás éanlaithe, an t-éan tar éis a chluimhrithe agus a tharraingte, gan an ceann ná na croibh agus gan an muineál, an croí, an t-ae ná an eagaois, ar a dtugtar 'sicín 65 %', nó á chur i láthair ar shlí eile.' Tagairt Rialachán (CE) Uimh. 1165/2008 maidir le staidreamh beostoic agus feola agus lena n-aisghairtear Treoir 93/23/CEE, Treoir 93/24/CEE agus Treoir 93/25/CEE ón gComhairle, CELEX:32008R1165/GA
    Junghenne | Hühnchen | Hähnchen
    de
    chicken meat | chicken | fresh chicken
    en
    Sainmhíniú meat of the domestic chicken, Gallus gallus domesticus, a subspecies of the red junglefowl Tagairt COM-EN, based on: 'Chicken as food', Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Chicken_as_food [23.3.2018]
    Nóta Chicken is the most common type of poultry in the world.Ref.: 'Chicken as food', Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Chicken_as_food [23.3.2018] fresh chickenSee also: domestic chicken (related) [ IATE:1352524 ]
    poulet
    fr
    Sainmhíniú viande issue des poulets de chair Tagairt COM-FR, d'après Le Grand Robert de la langue française en ligne > poulet [23.3.2018]
    Nóta Le poulet est la viande de volaille la plus importante au niveau de la production. Parmi les autres viandes de volaille, on retrouve notamment le canard, la dinde et la pintade. Source: site Tout savoir sur la volaille française > La filière agricole > Chiffres clés, https://www.volaille-francaise.fr/la-filiere-avicole/chiffres-cles/ [23.3.2018]Voir aussi:- poulet de chair [IATE:1352528 ]- poulet [ IATE:1352524 ]