- Ceimic an Bhia Food Chemistry
#2544
- glycerol s
- en
Féadfaidh méideanna áirithe de shaoraigéid shailleacha agus de ghliocról a bheith iontu.
They may contain amounts of free fatty acids and glycerol.
Féadfaidh méideanna áirithe de shaoraigéid shailleacha agus de ghliocról a bheith iontu.
They may contain amounts of free fatty acids and glycerol.
Eistir ghliocróil le haigéad citreach agus le haigéid shailleacha a fhaightear i mbiashaillte.
Esters of glycerol with citric acid and fatty acids occuring in food fats.
Is é a bheidh den chuid is mó sa chuid pholaigliocrólach, dé-, trí - agus teitri-gliocról agus ní bheidh níos mó ná 10% ae pholaigliocróil ann is ionann le heiptigliocról nó is mó ná é.
The polyglycerol moiety is predominantly di-, tri- and tetra-glycerol and contains not more than 10% of polyglycerols equal to or higher than heptaglycerol.