Gaois

Cóip statach de shonraí a easpórtáiltear ó IATE ó am go chéile atá sa chnuasach seo. Níor cheart glacadh leis gurb ionann i gcónaí an t-eolas a thugtar faoi iontráil anseo agus a bhfuil sa leagan reatha den iontráil ar IATE. Is féidir an leagan reatha sin a cheadú ach cliceáil ar an nasc atá ar thaobh na láimhe deise ag barr gach iontrála. Breis eolais »

1 toradh

  1. AGRI-FOODSTUFFS|animal product|animal product · AGRI-FOODSTUFFS|food technology|food technology
    tumfhuarú Tagairt Faomhadh an téarma seo mar chuid de Thionscadal Lex
    ga
    Comhthéacs ‘D'aimsigh foireann an Ollaimh Da-Wen Sun in UCD go laghdaíonn fuarú folúis an teocht láir ag ailt chócaráilte mhóra mairteola, uaineola, agus muiceola i bhfad níos tapúla ná fuarú aer-roiste ná tumfhuarú.’ Tagairt "‘Bia Ardchaighdeánach Bunaithe ar an Eolaíocht’, https://www.agriculture.gov.ie/media/migration/research/FIRMbooklet2007_Irish.pdf [16.4.2014]"
    Tauchkühlung
    de
    immersion chilling
    en
    Sainmhíniú the process of immersing a carcass into cold water with the aim of rapidly reducing the temperature of the carcass Tagairt "COM-EN, based on: ""Water immersion poultry chilling, advances in technology"", Morris & Associates http://morris-associates.com/wp-content/uploads/2012/09/Morris-Associates-Inc.-White-Paper-Immerision-Chilling-vs-Air-Chilling.pdf [25.02.2014]"
    refroidissement par immersion
    fr
    Sainmhíniú refroidissement des carcasses après abattage en les immergeant dans de l'eau froide Tagairt "COM-FR, d'après norme CEE-ONU, «Viande de poulet. Carcasses et parties», 2006, http://www.unece.org/fileadmin/DAM/trade/agr/standard/meat/f/Chicken_2006_f_Publication.pdf [24.7.2014]"