Gaois

Cóip statach de shonraí a easpórtáiltear ó IATE ó am go chéile atá sa chnuasach seo. Níor cheart glacadh leis gurb ionann i gcónaí an t-eolas a thugtar faoi iontráil anseo agus a bhfuil sa leagan reatha den iontráil ar IATE. Is féidir an leagan reatha sin a cheadú ach cliceáil ar an nasc atá ar thaobh na láimhe deise ag barr gach iontrála. Breis eolais »

1 toradh

  1. SCIENCE|natural and applied sciences|physical sciences|chemistry|analytical chemistry
    tiúchan cuimse íochtair Tagairt Faomhadh an téarma seo mar chuid de Thionscadal Lex
    ga
    Comhthéacs 'I gcás na n-alcalóideach óipiam, tagraíonn uasleibhéil do thiúchan cuimse íochtair, a ríomhtar ag glacadh leis gurb ionann na luachanna go léir faoi bhun na teorann cainníochtaithe agus nialas. | Is éard atá san uasleibhéal suim an mhoirfín agus an chóidín, ar ina leith a chuirtear fachtóir 0,2 i bhfeidhm maidir le leibhéal an chóidín. Dá bhrí sin, is éard atá san uasleibhéal suim an mhoirfín + 0,2 × cóidín.' Tagairt "Rialachán (AE) 2023/915 maidir le huasleibhéil le haghaidh éilleáin áirithe i mbia agus lena n-aisghairtear Rialachán (CE) Uimh. 1881/2006, CELEX:32023R0915/GA"
    Nóta <<<_not_supplied_>>>
    lower bound concentration
    en
    Sainmhíniú "concentration of an analyte (or its congeners) calculated based on the principle that any concentration below the limit of quantification is assigned the value of zero" Tagairt "COM-EN, based on:- Regulation (EC) No 1881/2006 setting maximum levels for certain contaminants in foodstuffs.- Alwyn Fernandes, Alexander Schächtele, Theresa Zwickel (eds.), Guidance Document on the Determination of Organobromine Contaminants Analytical Parameters in food and feed (31.1.2023), Version 1.1, European Union Reference Laboratory for halogenated POPs in Feed and Food c/o State Institute for Chemical and Veterinary Analysis Freiburg, 20 April 2022."