Gaois

Téarmaí cosúla:

Cóip statach de shonraí a easpórtáiltear ó IATE ó am go chéile atá sa chnuasach seo. Níor cheart glacadh leis gurb ionann i gcónaí an t-eolas a thugtar faoi iontráil anseo agus a bhfuil sa leagan reatha den iontráil ar IATE. Is féidir an leagan reatha sin a cheadú ach cliceáil ar an nasc atá ar thaobh na láimhe deise ag barr gach iontrála. Breis eolais »

1 toradh

  1. AGRI-FOODSTUFFS|food technology|food additive
    guma geileáin Tagairt "Faofa ag an gCoiste Téarmaíochta, www.tearma.ie ;Faomhadh an téarma seo mar chuid de Thionscadal Lex"
    ga
    E418 Tagairt "Faofa ag an gCoiste Téarmaíochta, www.tearma.ie ;Faomhadh an téarma seo mar chuid de Thionscadal Lex"
    ga
    E418 | Gellan
    de
    gellan gum
    en
    Sainmhíniú high molecular weight polysaccharide gum produced by a pure culture fermentation of a carbohydrate by Pseudomonas elodea, purified by recovery with ethanol or 2-propanol, dried, and milled Tagairt "FAO. Joint FAO/WHO Expert Committee on Food Additives (JECFA). Combined Compendium of Food Additive Specifications. Gellan Gum, http://www.fao.org/fileadmin/user_upload/jecfa_additives/docs/monograph16/additive-199-m16.pdf [19.5.2017]"
    E418 | gomme gellane
    fr
    E 418 | E418
    mul