Gaois

Téarmaí cosúla:

Cóip statach de shonraí a easpórtáiltear ó IATE ó am go chéile atá sa chnuasach seo. Níor cheart glacadh leis gurb ionann i gcónaí an t-eolas a thugtar faoi iontráil anseo agus a bhfuil sa leagan reatha den iontráil ar IATE. Is féidir an leagan reatha sin a cheadú ach cliceáil ar an nasc atá ar thaobh na láimhe deise ag barr gach iontrála. Breis eolais »

2 thoradh

  1. AGRI-FOODSTUFFS|processed agricultural produce
    táirge uibhe Tagairt "'Scéimeanna agus Seirbhísí 2010-2011,' an Roinn Talmhaíochta, Bia agus Mara, https://www.agriculture.gov.ie/media/migration/publications/2010/IrishVersionSchemesandServices201011.pdf [14.1.2020] Faomhadh an téarma seo mar chuid de Thionscadal Lex"
    ga
    Comhthéacs '... i gcás aoiligh, conair an díleá agus a ábhar, bainne, táirgí de bhunadh bainne agus gruth buí, uibheacha agus táirgí uibhe ar dóigh leis an údarás inniúil nach riosca iad ó thaobh aon ghalar in-tarchurtha tromchúiseach a scaipeadh, i ndiaidh réamhphróiseála nó gan aon réamhphróiseáil...' Tagairt "Rialachán (CE) Uimh. 1069/2009 lena leagtar síos rialacha sláinte maidir le seachtháirgí ainmhithe agus táirgí díorthaithe nach bhfuil ceaptha mar bhia don duine agus lena n-aisghairtear Rialachán (CE) Uimh. 1774/2002 (Rialachán maidir le seachtháirgí ainmhithe), CELEX:32009R1069/GA"
    Eiprodukt
    de
    Sainmhíniú Verarbeitungserzeugnisse, die aus der Verarbeitung von Eiern oder von verschiedenen Eibestandteilen oder von Mischungen davon oder aus der weiteren Verarbeitung solcher Verarbeitungserzeugnisse hervorgehen Tagairt "Verordnung (EG) Nr. 853/2004 des Europäischen Parlaments und des Rates vom 29. April 2004 mit spezifischen Hygienevorschriften für Lebensmittel tierischen Ursprungs"
    egg product
    en
    Sainmhíniú processed product resulting from the processing of eggs, or of various components or mixtures of eggs, or from the further processing of such processed products Tagairt "Regulation (EC) No 853/2004 laying down specific hygiene rules for food of animal origin, Annex I (7.3.), CELEX:02004R0853-20171121"
    produit d'œufs | ovoproduit
    fr
    Sainmhíniú totalité ou partie du contenu des œufs séparés de la coquille, seulsou en combinaison avec des ingrédients ajoutés, destinés à la consommation humaine Tagairt "Norme CEE-ONU Egg-2 concernant la certification et le contrôle de la qualité commerciale des ovoproduits, édition 2010, http://www.unece.org/fileadmin/DAM/trade/agr/standard/eggs/Standards/EGG02_EggsProducts_2010F.pdf [31.7.2014]"