Gaois

Téarmaí cosúla:

Cóip statach de shonraí a easpórtáiltear ó IATE ó am go chéile atá sa chnuasach seo. Níor cheart glacadh leis gurb ionann i gcónaí an t-eolas a thugtar faoi iontráil anseo agus a bhfuil sa leagan reatha den iontráil ar IATE. Is féidir an leagan reatha sin a cheadú ach cliceáil ar an nasc atá ar thaobh na láimhe deise ag barr gach iontrála. Breis eolais »

1 toradh

  1. AGRI-FOODSTUFFS|food technology|food additive
    olagaishiúicrídí cailciam fosfairile Tagairt Faomhadh an téarma seo mar chuid de Thionscadal Lex
    ga
    POs-Ca Tagairt Faomhadh an téarma seo mar chuid de Thionscadal Lex
    ga
    calcium phosphoryl oligosaccharides | POs-Ca
    en
    Sainmhíniú a calcium salt of phosphoryl oligosaccharides (POs) obtained from potato starch Tagairt "Panel on Food Additives and Nutrient Sources Added to Food, Calcium phosphoryl oligosaccharides (POs-Ca®) as a source of calcium added for nutritional purposes to food, food supplements and foods for special medical purposes, EFSA Journal 2016;14(6):4488 [26 pp.]. https://www.efsa.europa.eu/en/efsajournal/pub/4488 [23.01.2017]"